Off-season interview – Karim Limam

Off-season interview – Karim Limam

Haastatteluun on tällä kerralla tullut Karim Limam. Kolmanteen kauteensa Royalsissa valmistautuva Limam on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa puolustuksen takakentällä. Kauteen 2023 Limam on päässyt valmistautumaan rauhassa loppuvuonna 2022 päättyneen armeijan jäätyä nyt taakse. Normaali valmistautuminen tuottaa varmasti kesällä tulosta ja kentällä nähdään entistä parempi pelaaja.

 

Miten vuosi 2023 on lähtenyt käyntiin?

Erittäin hyvin! Oon löytänyt täysin uuden vaihteen tälle kaudelle. Alku on ollut erittäin intensiivinen, mutta tiedän, että tulemme vain kiristämään tahtia ennen kauden alkua ja tulemme takuulla yllättämään monet katsojat kesällä.

 

Kausi 2022 meni hieman ohi armeijan vuoksi, jäikö kaudesta kuitenkin jotain erityisesti mieleen?

Viime kaudelta jäi mieleen 1 Divisioonan mestaruus ja joukkueen kova panostus. Poissaoleminen herätti myös nälkää tulevaa kautta varten ja back to back mestaruutta haetaan tällä kertaa liigassa.

 

Olet joukkueen mukana jo kolmatta vuotta, mutta vasta ensimmäistä kertaa pääset normaalisti mukaan off-season harjoituksiin. Miltä on tuntunut?

Tuntuu hyvältä, että saa olla joukkueen mukana heti alusta saakka ja painaa yhdessä duunia. Se lisää myös itsevarmuutta omaan tekemiseen, kun pääsee hinkkaamaan perusasioita ja oppimaan oikeasti pelin idean.

 

Millä mielin lähdet kohti kautta 2023?

Itsevarmoin ja suurin odotuksin.

 

Millaisia terveisiä haluaisit lähettää faneille?

Aurinko paistaa kirkkaitten Kaarlen kentällä.

 

Mitkä täytteet pizzaan?

Kana, jalapeno ja kebab.