Valmistautuminen kesään 2021 aloitettu – tässä kuninkaallisten off-season-rosteri!

Kesä 2020 päättyi Vaahteraliigan pronssimitaleille. Kauden päättymisen jälkeen kuninkaallisten leirissä on otettu happea ja kerätty kokoonpanoa kohti tulevaa kautta.

Vaikka koronapandemia seisoo vielä väkevästi normaalin harjoittelun tiellä, on joukkueen runko ensi kautta varten saatu rakennettua kuningaskunnan etätoimistojen syövereissä. Tällä hetkellä Royalsin rosterin vahvuus on 29 pelaajaa, joiden mukana on uusia ja vanhoja kasvoja.

Kesän 2020 Vaahteraliigan kolmannelle sijalle päättäneestä joukkueesta ensi kaudellakin kuninkaallisten hyökkäyksessä jatkavat Roni Viinamäki, Mahamed Hersi, Aaro Tuovinen, Tom Suoste, Nico Barrow, Felix Kallio ja Väinö Nybacka.

Hyökkäys vahvistuu myös tuoreilla jenkkifutiksen U20 Suomenmestareilla, kun laitahyökkääjä Linus Kajan ja keskushyökkääjä Miska Petander liittyvät kokoonpanoon. Uusia nimiä hyökkäyksessä ovat myös pelinrakentaja Veikko Laitinen ja linjamies Sami-Janne Tuominen. Lisäksi hyökkäykseen liittyvät uusvanhat Royals-kasvot Markus Pylkkänen (WR) ja Jussi Kaas (WR).

Puolustuksessa viimekauden pelaajista jatkavat puolestaan Martti Kass, Jimi Kallio, Juuso Rintamäki, Axel Arvila, Jere Haapamäki, Niko Mäenpää, Lamin Latikka, Viktor Mänty, Joseph Penesumbu, Jani Manderbacka ja Lauri Saari. Nuorten Suomenmestarijoukkueesta Leevi Rinne (LB) ja Matias Turkkila (DL) hyppäävät mukaan kuninkaallisten edustukseen. Uusina niminä puolustuksessa nähdään myös Aleksi Majaniemi, Jake Savolainen ja Henri Alasaari.

Joukkueeseen haetaan vahvistuksia talvikuukausien edetessä. Lähiviikkoina kerromme lisää, mitä joukkueen taustoilla on tapahtunut ja millaisella pelikirjalla ensi kautta kohden lähdetään. Lähiaikoina on odotettavissa myös valmennusjulkistuksia ja kenties pelaajauutisiakin.

Pysykää linjoilla!

Royalsin rosteri off-seasonilla:

Sami-Janne Tuominen OL
Felix Kallio OL
Väinö Nybacka OL
Roni Viinamäki WR
Markus Pylkkänen WR
Linus Kajan WR
Mahamed Hersi WR
Jussi Kaas WR
Aaro Tuovinen WR
Tom Suoste RB
Nico Barrow RB
Miska Petander RB
Veikko Laitinen QB
Martti Kass DL
Jimi Kallio DL
Juuso Rintamäki DL
Axel Arvila DL
Matias Turkkila DL
Jere Haapamäki LB
Niko Mäenpää LB
Leevi Rinne LB
Lamin Latikka LB
Aleksi Majaniemi LB
Viktor Mänty DB
Nico Ketola DB
Joseph Penesumbu DB
Jani Manderbacka DB
Jake Savolainen DB
Henri Alasaari DB
Lauri Saari DB