Kauden avaus sunnuntaina

Royals naisten kausi alkaa nyt sunnuntaina. Muut joukkueet ovat ottaneet jo viime viikolla ensimmäiset iskut sarjakautensa osalta, mutta Royals aloittaa kautensa vasta viikkoa muita myöhemmin. Pitkä, ja paikoitellen raskas off-season on takana, ja viimeiset lajiharjoitukset otteluun valmistaen on tehty. Nyt on aika suorittaa kentällä se kaikki mitä talven ja niin kutsutun kevään aikana on harjoiteltu.

 

Avausvastustaja ei ole helpoimmasta päästä, sillä vastassa on kestomenestyjä ja viime kauden hopeamitalisti Helsinki Wolverines. Vaahteraliigassa ei tokikaan ole yhtään helppoa vastustajaa, vaan vastassa on rutinoituneita ja hyvin valmennettuja ryhmiä joka kaupungissa. Wolverines tästä ei tee poikkeusta, vaan on nimenomaan kärkipäätä kaikilla osa-alueilla. Avausottelussa Wolverines hävisi viime vuoden finaalin uusinnassa Turku Trojansille, joten kotijoukkueella on takuulla tavoitteena kuitata viime lauantain tappio.

 

Avausottelun jälkeen on luvassa taas ottelutauko, sillä Suomen naisten maajoukkue kohtaa Vantaalla Saksan, ja osa Royalsin pelaajista on myös taistelemassa sinivalkoisten joukkuepaikasta, sekä EM-mitaleista.

 

Wolverinesia vastaan Royals saa jalkeille lähes parhaan mahdollisen kokoonpanon. Pari poissaoloa avaa samalla uusille pelaajille heti kauden alkuun näyttöpaikan omasta osaamisestaan. Uusien pelaajien sisääntulo on ollut onnistunutta, ja peräti seitsemän pelaajaa pelaa uransa avausottelun, osa avauskokoonpanossa asti.

 

Ottelu Wolverinesia vastaan näkyy Ruutu+ tarjonnassa. Ottelu alkaa klo 17.00. Helsingin Velodromilla, ja pääkaupunkiseudulla asuvat tietysti Käpylään suuntaavat tiensä. Luvassa on jopa yli +10 asteen keväthelteitä.