Theo Landers johtamaan Royalsin hyökkäystä

Wasa Royalsin hyökkäystä tulee kaudella 2024 johtamaan yhdysvaltojen ja kanadan kaksoiskansalainen pelinrakentaja Theo Landers.

 

27-vuotias Landers pelasi viisi vuotta Kanadassa Guelphin yliopiston joukkueessa. Sen jälkeen pelaajaura jatkui Euroopassa: Englannissa, Saksassa ja Espanjassa.

Viime vuonna Landers pelasi erinomaisen kauden Espanjan pääsarjassa Las Rozas Black Demons -joukkueessa voittaen kaikki ottelut ja Espanjan mestaruuden. Landersin 27 touchdownia olivat koko liigan kauden ennätys.

Landers pelaa tällä hetkellä Espanjan pääsarjassa ja saapuu Royalsiin kokoonpanoon ennen Vaahteraliigan kauden alkua.

 

”Olen äärimmäisen innoissani liittyessäni Royalsiin. Se tarkoittaa, että pääsen kilpailemaan yhdessä Euroopan kilpailukykyisimmistä liigoista. Kuulemani perusteella Royals on arvostettu organisaatio, jolla on korkea ammattimaisuuden taso,” kommentoi Landers.

Pelinrakentajana hän on liikkuva ja tarvittaessa kykenee myös itse kantamaan palloa. Yliopiston uransa aikana hän teki 24 touchdownia heittämällä ja 14 juoksemalla. ”Vahvuuteni ovat urheilullisuuteni ja kykyni pidentää peliä. Lisäksi pystyn venyttämään kenttää pitkillä heitoillani,” kommentoi mies itse.

 

Landers asettaa itselleen ja joukkueelleen korkeat tavoitteet: ”Tavoitteeni tulevalle kaudelle on auttaa Royalsia voittamaan Vaahteraliigan mestaruus.”

”Olen innoissani näyttääkseni esitykseni ja auttaakseni luomaan parhaan shown kentällä. Kannustan faneja innostumaan ja tulemaan viikosta toiseen tukemaan Royalsia!”
”Tulevalle kaudelle etsittiin kokenutta pelinrakentajaa tietyin ominaisuuksin. Toki pelilliset asiat ovat erittäin tärkeitä, mutta meille on tärkeää myös henkilökemian sopivuus. Uskomme, että saimme Theosta erinomaisen lisän hyökkäyksemme johtoon,” kommentoi Royalsin urheilutoimenjohto.

 

”Haastattelut hänen kanssaan olivat heti alusta asti suoria, selkeitä ja luontevia. Hän ymmärtää joukkueemme rakenteen ja nuoruuden hyvin.”

Royalsin valmennustiimi näkee Landersissa kovan työntekijän, joka on tottunut johtamaan. ”Hänellä on rauhallinen olemus, mutta hän esittää asiat selkeästi ja ymmärrettävästi.”
”Fyysisiltä ominaisuuksiltaan hän on parhaassa iässään. Vaasaan hän saapuu Espanjan pääsarjassa pelanneena, joten hän on suhteellisen pelivalmis.
Rauhallisen luonteen ja vahvan heittokäden lisäksi hänellä on erinomainen liikkuvuus, jota tulemme varmasti hyödyntämään,” lisäsi Royalsin urheilutoimenjohto.
Vaahteraliigan kauden alkuun on alle 50 päivää. Wasa Royalsin ensimmäinen kotiottelu pelataan Kaarlen kentällä 19.7 Helsinki Wolverinesia vastaan.