Off-season interview – Lisa Juhamo

Seuraavana off-season haastattelussa rookie Lisa Juhamo. Juhamo pelaa siis ensimmäistä kauttaan ja onkin osoittanut treeneissä taitojaan hyökkäyksen puolella.

 

Löysit lajin pariin syksyn alkeiskurssin kautta, minkälainen kokemus se oli?

Kokemus oli positiivinen ja hauska. Kauan oon seurannut jefua ja pallotellutkin mutta alkeiskurssin jälkeen rakastuin lajiin totaalisesti.

 

Olet harjoitellut nyt laitahyökkääjän paikalla, tuntuuko että olet löytänyt jo oman pelipaikkasi vai onko vielä jotain paikkoja mitä haluat jatkossa kokeilla?

⁠Oon löytänyt oman paikan 100%. Tuntuu että se löytyi ensimmäisten treenien jälkeen ja tuntui heti oikeelta pelipaikalta missä saa koetella omia rajoja ihan täysillä.

 

Offarin fiilikset, miten treenit sujuneet?

Offarin fiilikset on aika jännittävät ja ehkä myös pettyneet oman fyysisen kunnon takia. 4kk sisään oon murtanut sormet kahteen kertaan ja sen takia treenit ottanut reipasta takapakkia. Ollut myös kaikennäköistä kissanristiäistä, jotka siten sekoittanut kanssa treenirytmiä.

 

Mikä on tähän mennessä parasta lajissa?

Rankat treenit ehdottomasti. Se että saa puskea itteensä omien rajojen yli ja nähdä sitten taas tuloksia sen kautta. Laji on niin monipuolinen, ettei siihen pysty edes kyllästymään, kunniamaininta myös yhteisöllisyydelle.

 

Odotukset ensi kaudelle?

Jos muutamia jaardeja sais juostua pallo kourassa ja pistää kaikki kentälle. Nähdä konkreettisesti mihin oikeen pystyy ja jaksaa. Olisihan se tosi siistiä menestyä mutta ei nyt odoteta ihan liikoja.

 

Mikä on parasta lajissa?

Lajissa viehättää myös se, että jokasella pelipaikalla on iso rooli ja osa suurta koneiston kokonaisuutta missä jokaisella pelaajalla on oikeesti merkitystä

 

Rookien fiiliksiä mennä suoraan korkeimmalle sarjatasolle?

Jännittää ihan hemo paljon… Ajatuski kourasee vatsan pohjasta, kun tietää että cornerina saattaapi hyvinki olla joku tosi kokenut pelaaja. Kiinnostaa nähdä miten pärjään siinä itse tilanteessa ja näyttää mihin pystyn. Mutta tosiaan vaikka jännittääkin niin en malta odottaa.