Arkady Naus jatkaa Royalsissa

Viime kaudella vahvan alkukauden pelannut hollantilainen puolustuksen linjamies Arkady Naus on tehnyt jatkosopimuksen Royalsin kanssa vuodelle 2024.

29-vuotias Naus saapui viime kaudella Royalsiin pelaamaan kovatasoisesta ELF-sarjasta Cologne Centurions -joukkueesta. Heti kauden alussa näytti mies, että pystyy dominoimaan myös Vaahteraliigassa – kahdessa ensimmäisessä ottelussa hän onnistui taklamaan pelirakentajan aloituslinjan taakse. Valitettavasti Naus ehti pelata vain neljässä ottelussa, kunnes loukkaantumisen takia kausi jäi puolitiehen.

Hän on nyt täysin kuntoutunut ja valmis näyttämään, mihin pystyy: ”Haluan sanoa faneille, että on harmillista, miten viime kauteni päättyi, mutta palaan takaisin, kostolla!”
 

”Olen erittäin innoissani päästessäni taas pelaamaan kuninkaallisten riveissä. Nautin todella olemisesta osana tätä joukkuetta ja siksi päätin palata vielä yhdeksi kaudeksi,” kertoi Naus.

 

”Tavoitteeni tälle kaudelle on varmistaa, että Royalsilla on Vaahteraliigan dominoivin puolustuksen linja, sekä omien ponnistelujeni ja taitojeni kautta että auttamalla valmentamaan puolustuksen linjan nuorempia jäseniä.”

 

Wasa Royalsin puolustuksen linjan valmentajan Martti Kassin mukaan Naus on iso tekijä pelissä: ”Hän on siinä mielessä ideaalinen puolustuksen linjamies: isokokoinen ja vahva, mutta samalla nopea ja räjähtävä. Teknisesti myös kokenut ja älykäs pelaaja.”

 ”Näin jo viime kaudella, että hän voisi olla meidän puolustuksemme ”musta hevonen”, ja valitettavasti loukkaantumisen takia emme vielä nähneet kaikkea, mihin hän pystyy. Hän tulee varmasti olemaan painajainen vastustajan hyökkäykselle.”

 

Myös Royalsin puolustuksen valmentaja Juha Ramsila on erittäin tyytyväinen hollantilaisen paluusta: ”Arkadyn paluu on koko joukkueelle todella iso asia! Hän tuo vaikuttavan työmoraalin ja pystyy omalla pelillään tekemään puolustuksestamme vahvemman ja suoritusvarmemman,” lisäsi Ramsila.

 

Vaahteraliigan kausi alkaa Wasa Royalsin vieraspelillä Helsinki Roostersia vastaan 16.5.