Demarco Artis 33

DeMarco Artis palaa Royalsiin!

Wasa Royals on ilmoittanut tehneensä jatkosopimuksen yhdysvaltalaisen puolustajan DeMarco Artisen kanssa kaudelle 2024. Viime kaudella Vaahteraliigan All-Star -joukkueeseen valittu Artis palaa Vaasaan suurin odotuksin.

 

”Olen innoissani paluusta! Viime vuonna meillä oli vielä nuori joukkue, mutta tänä vuonna meillä on paljon enemmän pelaajia, joilla on Vaahterliigan kokemusta, joten odotan innolla nähdä, miten he ovat kehittyneet,” Artis kommentoi.

 

”Olen kiitollinen mahdollisuudesta palata Vaasaan. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on auttaa joukkuetta voittamaan niin monta peliä kuin mahdollista ja toivon, että pääsemme pelaamaan Vaahteramaljassa.”

 

Kaudella 2023 Artis oli Vaahteraliigan säkkikuningas, kirjaten 12 pelinrakentajan säkitystä, mikä oli myös uusi Vaahteraliigan ennätys.

 

Wasa Royalsin urheilutoimenjohto on innoissaan Artisen paluusta: ”Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet takaisin. Hän ei ollut alun perin ostoslistallamme, koska emme uskoneet, että tie vie takaisin Vaasaan. Mielellään ja todella rauhallisin mielin lähdemme rakentamaan puolustustamme hänen kanssaan.”

 

”DeMarco on puolustuksessa jokeri kuten Alpha Jalloh hyökkäyksessä ja palautuspelissä. Hän on todettu häiriötekijä mille tahansa hyökkäykselle Vaahteraliigassa,” totesi Wasa Royalsin urheilutoimenjohto.

 

Puolustuksen valmentaja Juha Ramsila lisäsi, että DeMarcon paluu on joukkueelle iso lisäys: ”On upeaa saada DeMarco täydentämään puolustustamme, jatkamaan siitä mihin jäimme viime kaudella. Me tiedämme, mitä DeMarco on, mitä häneltä saamme. Ja hän tietää, mitä häneltä odotamme.”

 

Kuva: Samppa Toivonen / Apollo.photo