Ruotsalainen Jatta Njie vahvistamaan Royalsin puolustuksen linjaa loppukaudeksi

Ruotsissa oman kautensa päättänyt Jatta Njie saapuu Vaasaan vahvistamaan Royalsin puolustuksen linjaa loppukauden ajaksi. Vuonna 2002 syntynyt Njie voitti kuluneella kaudella Ruotsin Superserienin säkitystilaston kolmella säkityksellään. Njien joukkue Tyresö Royal Crowns eteni finaaliin asti, jossa kuitenkin joukkueen matka mestaruuteen jäi lyhyeksi. Njie on myös noussut Ruotsin maajoukkuerinkiin.

 

Njie on innoissaan mahdollisuudesta ja on valmis taistelemaan loppukauden voitoista:

‘’I’m so excited to play with Royals, I have some old teammates that have been here before and I have only heard good things about it. I know that Royals has a goal and a plan, I’m ready to do everything to win these last games.’’

 

Otteluruuhkan aikana myös virolainen Mauno-Martin Blond liittyi vahvistamaan joukkueen puolustuksen linjaa. Joukkueen mukana kauden aloittaneen Arkady Nausin kausi päättyi loukkaantumiseen.