Otteluennakko Royals Naiset vs Helsinki Roosters 11.06.2023

Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan nyt sunnuntaina Kaarlen kentällä. Vastustajaksi saapuu Helsinki Roosters, kuka on hiljalleen nostamassa statustaan muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen. Vuosien 2011 ja 2016 Suomen Mestari on joukkueena sekoitus kokemusta ja nuoruutta, sekä saanut vahvistuksia Vaahteraliigasta poisjääneestä Lohja Lionessesin joukkueesta. Roosters voitti erittäin vaiherikkaassa ottelussa viikko sitten Jyväskylä Jaguarsin, joten toisin kuin Royals, Roosters lähtee otteluun voitto takataskussaan. Royals puolestaan koki kitkerän yhden pisteen tappion lauantaina Kotka Eaglesin vieraana, joten kausi divarissa on ensimmäisen kierroksen osalta jo osottanut tasaisuutensa.

 

Royals saa taas otteluun muutamia lainapelaajia farmisopimuksien myötä, mutta tähän otteluun on luvassa enemmän pelaajia Seinäjoki Crocodilesin paidasta, sillä Vaahteraliigan Tampere Saints pelaa ottelunsa lauantaina, ja Crocodilesillä on vapaa viikonloppu. Lauantain tappiosta on otettu oppia ja korjattu muutamia isompia asioita. Ensimmäisen ottelun perinteiset huolimattomuusvirheet on myös saatu alta pois, ja seuraavaan otteluun voidaan lähteä monin verroin puhtaammalta pöydältä. Muutama pelaaja pelasi myös elämänsä ensimmäisen ottelunsa, ja tekivät sen hyvällä tasolla, joten luottamus valmennuksella on korkealla tasolla.

 

Joukkueet kohtasivat viime kaudella ainoassa kohtaamisessaan Helsingissä, missä Royals vei voiton 12-14, kuumassa kesäsäässä. Lämmintä säätä on myös luvassa sunnuntain otteluun, joten yleisöönkin kelpaa tulla seuraamaan toisen kierroksen ottelua.

 

Royals-Roosters sunnuntaina 11.06.2023 klo 15.00 Kaarlenkenttä

 

Kuva Mikko Mäkelä