Off-season interview – Veeti Mäkelä

Off-season interview – Veeti Mäkelä

Off-season haastattelut jatkuvat tällä kertaa laitahyökkääjä Veeti Mäkelän toimesta. Mäke saapui kaudeksi 2022 Royalsien riveihin pelattuaan aiemmin UNC:n paidassa. Kaudella 2022 Mäkelä osoitti jo arvonsa Royalseille ja Mäkelä uskoo tasonsa vain paranevan tulevalla kaudella.

 

Miten alkuvuosi on omalta osaltasi sujunut?

On ollut kiva päästä takaisin lajin pariin viime kauden lopulta alkaneen rasitusvamman jälkeen. Treenit ovat maistuneet ja odotan innolla, että pääsee ulos harjoittelemaan kesän tullessa.

 

Siirryt kaudeksi 2022 Vaasaan ja Royalsien riveihin oltuasi aiemmin Lohjan UNC:n riveissä. Miltä siirto tuntui ja miten kausi 2022 meni omalta osaltasi?

Siirto sujui varsin sujuvasti ja pääsin nopeasti porukkaan sisään. On ollut mukava nähdä, miten Vaasassa toimitaan lajin ympärillä ja tutustua paikallisiin legendoihin. Kausi 22 tuli ja meni yllätttävän nopeasti. Nautin siitä, että pääsin kokemaan 1. Divisioonan ja sen tason sekä sain sieltä intoa päästä takaisin korkeimmalle sarjatasolle pelaamaan.

 

Olet jo ehtinyt avaamaan kauden 2023 touchdownien osalta Wasa Dogsien riveissä. Miltä tuntui pelata jo helmikuun puolella ja koetko tämän olevan eduksi kesän kannalta?

Tuntuu hyvältä saada suurin halu pelata ruokittua nopeasti ja saan siitä eväitä vaahterakaudelle erilaisten pelitilanteiden kautta.

 

Millaisiin asioihin olet pyrkinyt keskittymään kuluneen off-seasonin aikana?

Olen pyrkinyt pitämään kehon kunnossa ja saamaan tekniikkaa terävämmäksi peleihin. Nopeuden hankkiminen vielä työn alla mutta eiköhän kesäksi se viidennes vaihde löydy vielä.

 

Pääset kesällä kohtaamaan UNC:n Lohjalla. Vaikka et olekaan Lohjalta kotoisin, onko kyseisellä pelillä sinulle erityistä merkitystä?

Kiva päästä ”juurille” ja perheen eteen pelaamaan, muttei isompaa merkitystä reissulla etelään ole.

 

Olet nyt päässyt harjoittelemaan reilun kuukauden Timin kanssa. Miltä Royalsien hyökkäys vaikuttaa tulevan kauden osalta?

On ollut ilo päästä tutustua Timiin ja hänen tapaansa toimia. Hyökkäys on nälkäinen ja meillä on paljon potentiaalia, jonka toivon näyttäytyvän mahdollisimman nopeasti. Kesällä tullaan näkemään runsaita pistemääriä tältä iskuryhmältä.

 

Mitä tavoitteita sinulla on tulevalle kaudelle?

Tavoitteena tulevalle kaudelle on olla tuottava osa hyökkäystä ja astua esiin merkitsevissä hetkissä.

 

Mitä terveisiä haluat lähettää Royals-faneille?

Tervetuloa katsomaan kesällä sähköistä jenkkifutista Suomen komeimman joukkueen tarjoilemana.

 

Mitkä täytteet pizzaan?

Kebab, jalopeno, feta, tomaatti, smetana.