Royals Off-Season interview - Roni Viinamäki

Off-Season interview – Roni Viinamäki

Royals Pressin haastatteluun saapui Roni Viinamäki. Vaahteraliigassa laitahyökkääjänä kunnostautunut Viinamäki pelasi kaudella 2022 puolustuksen takakenttää, mutta nyt olisi tiedossa paluu tutumpaan rooliin laitahyökkääjäksi. Viinamäki on yhä nuoresta iästään huolimatta yksi joukkueen veteraaneista ja äärimmäisen hyvä hengenluoja.

 

Miten on vuosi lähtenyt käyntiin?

Vuosi lähteny käyntiin itsevarmoin ja odottavin fiiliksin.

 

Miten off-season on sujunut tähän asti?

Off-season treenit on sujunut sulavasti ja huomattavaa kehitystä on tullut paljon itsellä sekä koko jengillä.

 

Pelasit viime kaudella puolustuksen takakentällä, mutta aiemmin sinut on totuttu näkemään laitahyökkääjänä. Millä pelipaikalla tulet pelaamaan tulevalla kaudella?

DBnä pelaaminen oli tosi hauskaa ja nautin siitä todella paljon, mutta tämän kauden pelipaikkani vaihtuu pääosaisesti rissuksi, joukkueen tarpeiden takia. Mutta se ei haittaa, koska pelaan mitä vaan ilomielin. Vuosi puolustuksessa teki vaan hyvää omalle peliälylle, koska nyt tajuan puolustusta enemmän. Olen valmis pelaamaan puolustustakin jos sille on tarve.

 

Mihin osa-alueisiin olet pyrkinyt keskittymään tulevaan kauteen valmistautuessa?

Tärkeimpänä pidän mun, Timin ja muiden rissujen ”connectionin” parantaminen ja hiominen. Tässä lyhessä ajassa kun Tim on täällä ollut, olemme päässeet tosi nopeasti samalle sivulle. Mut hiomista on vielä paljon, kun läpikäytävien pelien määrä kasvaa.

 

Millä odotuksilla lähdet kohti tulevaa kautta?

Koko joukkue on kasvanut henkisesti tosi paljon. Odotukset ovat korkeella.

 

Millaisia terveisiä haluat lähettää faneille?

Arvostan faneja paljon. Heidän energia vaikuttaa peliin paljon. Toivon, että he tulevat peleihin kesällä katsomaan showta!

 

Mitkä täytteet pizzaan?

Kana, punasipuli, aura jos saa ottaa neljännen nii joko pepperoni tai joku kastike! Ananas tai muut hedelmät ei kuulu pizzaan.. had to put it out there.