Off-season interview – Niko Mäenpää

Off-season interview – Niko Mäenpää

Puolustuksen tukimies Niko Mäenpää jakoi ajatuksiaan tulevasta kaudesta ja kuluneesta off-seasonista. Mäenpää kuuluu nuoresta iästään huolimatta puolustuksen veteraaneihin. Tulevalla kaudella kovaa pelaava Mäenpää haluaa vakiinnuttaa asemaansa Vaahteraliigan parhaimpina tukimiehinä.

 

Miten vuosi 2023 on lähtenyt käyntiin?

Hyvin! Ollaan saatu pelinrakentaja Suomeen ja treenit ovat kulkeneet.

 

Voitit vuonna 2022 sekä korkeakoulusarjan mestaruuden että miesten spagettimaljan. Mitä jäi päällimmäisenä mieleen menneestä vuodesta?

Dogsien ensimmäinen mestaruus ja Royalsin kasvaminen joukkueena. Mahtava nähdä, kuinka junnut ovat ottaneet roolinsa joukkueessa.

 

Millaisiin asioihin olet kuluneella off-seasonilla pyrkinyt keskittymään?

Omaan tekemiseen. Nyt kun coach Juha on mukana joka treeneissä ja on vapauttanut minut pelaajavalmentajan paikalta ja saan keskittyä enemmän omaan kehittymiseen.

 

Millaisilla odotuksilla lähdet kohti tulevaa kesää?

Pidetään puolustuksessa sama energia kuin viime kesänä. Odotan myös, miten coach Ramsilan näkemykset ja kokemukset saadaan hyödynnettyä puolustuksen kehittämisessä. Toivottavasti kaikki tieto saadaan hyödynnettyä.

 

Olet myös osana Wasa Dogsien joukkuetta, joka aloittaa ottelunsa kotiottelulla 25.2. Miltä tuntuu päästä aloittamaan pelit näin aikaisin ja koetko sen eduksi myös kesän kannalta?

Kyllähän se on mahtavaa päästä aina vähän kolistelemaan. Dogsien peleillä on varmasti hieman sama vaikutus kuin harjoituspeleillä.

 

Millaisia terveisiä haluat lähettää Royals-faneille?

Nähdään Kaarlella ja syyskuussa Seinäjoella. Jos ei jaksa odottaa Vaahteraliigan alkuun, niin Wasa Dogs pelaa jo keväällä.

 

Mitkä täytteet pizzaan?

Kebab, aura, ananas

 

Haastattelu toteutettu ennen Wasa Dogsien ensimmäistä ottelua 25.2.