Off-season interview – Felix Kallio

Off-season interview – Felix Kallio

Off-season haastattelut jatkuvat ja tällä kertaa ajatuksiaan jakoi hyökkäyksen linjamies Felix Kallio. Kallion kausi 2022 meni osin pilalle armeijan vuoksi, mutta nyt mies on palannut vakituiseen harjoitusvahvuuteen ja on valmis tulevaan kesään. Kallio ehtii ennen Royalsien kautta pelaamaan myös Wasa Dogsien riveissä korkeakoulusarjassa, joka alkaa jo muutaman viikon kuluttua.

 

Miten vuosi 2023 on lähtenyt käyntiin?

Ihan hyvin, aloitin opiskelut Novialla ja treenit Dogsien ja Royalsien kanssa on kulkenut tässä ohessa hyvin. Nyt on hyvä kiima päällä, kun päästiin treenaamaan täysillä kamoilla Royalsien kanssa.

 

Olit viime kaudella armeijassa ja kauden 2022 pelit kärsivät siitä. Millaista on ollut armeijan jälkeen palata treenaamaan?

On ollut outoa palata jälleen normaaliin treenirytmiin verrattuna armeijan pieneen kuntosaliin. Hyvä päästä takaisin omaan rytmiin ja pääsee tekemään asioita kuten itse haluaa. Treeneissä on ollut hyvä pöhinä.

 

Millaisiin asioihin olet kuluneella off-seasonilla pyrkinyt keskittymään?

Ensinnäkin voimatasojen palauttamiseen salilla. Kentällä perusjuttuja on tullut hinkattua nyt armeijan jälkeen tavallista enemmän.

 

Olet myös osana Wasa Dogsien joukkuetta, joka aloittaa ottelunsa kotiottelulla 25.2. Miltä tuntuu päästä aloittamaan pelit näin aikaisin ja koetko sen eduksi myös kesän kannalta?

Ehdottomasti on etua, kunhan pysyy kunnossa! Hyvä saada pari kunnon peliä alle, vaikka korkeakoulusarja ei tietysti ole mikään vaahteraliiga. Tuntuu siltä, että saa etulyöntiaseman, kun aloittaa pelit muita aiemmin.

 

Millaisilla odotuksilla lähdet kohti tulevaa kesää?

Lähdetään voittamaan. Jokainen matsi tulee olemaan kunnon kamppailu.

 

Millaisia terveisiä haluat lähettää Royals-faneille?

Löytäkää tienne Kaarlen kentälle!

 

Mitkä täytteet pizzaan?

majoneesi, kebab, kinkku, salami