Off-Season interview – Tytti Niemi

Joulutauon jälkeen on aika taas palata off-season haastatteluiden pariin. Seuraavana vuorossa Tytti Niemi, joka pelasi kahdennentoista kautensa vuonna 2022. Kausi oli myös hänelle ensimmäinen Royalssin riveissä, siirryttyään Seinäjoki Crocodilesistä kuninkaallisiin. Tytti pelasi ulomman linebackerin paikalla näyttäen pelinlukutaitojaan ja taklaten vahvasti ympäri kenttää.

 

1. Miten löysit lajin pariin?

Lähdettiin kaverin kanssa testaamaan uutta lajia kun Seinäjoelle kasattiin naisten joukkuetta 12 vuotta sitten. Kaveri ei innostunut harrastamaan vaikka lajia muuten seuraakin mutta itselle syttyi kipinä kolisteluun.

 

2. Minkälaisella fiiliksellä siirryit viime kaudella Vaasaan pelaamaan ja minkälainen vastaanotto oli?

Takki oli silloisen oman joukkueen tilanteen takia aika tyhjä. Ja oikeastaan ei ollut minkäänlaisia odotuksia, ainoastaan halu päästä pelaamaan. Kuninkaalliset pääsivät yllättämään sillä vastaanotto oli kaikilta sekä pelaajilta että valmentajilta lämmin ja ystävällinen. Olo oli tervetullut ekoista treeneistä alkaen. ❤️

 

3. Offarin fiiliksiä?

Offarin fiilikset ovat innostuneet! Pidimme seinäjokisen joukkuekaverini Rosen kanssa pientä treenitaukoa syksyn ja nyt vuodenvaihteessa aloimme taas käymään Vaasassa treeneissä. Ihanaa oli nähdä joukkuekavereita ja päästä pöksyttelemään ja kehittymään yhdessä. Jalat tuntui vielä jokseenkin tahmeilta mutta onneksi kauden alkuun on vielä hyvin aikaa.😂

 

4. Odotukset ensi kaudelle?

Joukkue on pysynyt suurilta osin samana joten odotettavissa on parempaa yhteistyötä kuin mitä viime kaudella on nähty. Joukkueella on kova treenimotivaatio ja viime kaudelta on jäänyt vähän asioita hampaankoloon mitä nyt halutaan lähteä fiksailemaan. ☺️ Odotan näkeväni paljon omia ja joukkuekavereiden onnistumisia.

 

Kuva: Marko Niemelä https://punkmarko.kuvat.fi/