Royals Off-Season interview - Timothy Morovick

Off-Season interview – Timothy Morovick

Royalsien kauden 2023 pelinrakentaja Tim Morovick saatiin Royals pressin haastatteluun. Morovick kertoi lyhyesti itsestään pelaajana ja odotuksistaan tulevalle kaudelle. Vuonna 2020 Wolverinesien riveissä ennen pandemiaa harjoitellut Morovick tulee nyt toista kertaa Suomeen ja tulee olemaan vastustajille merkittävä uhka omine juoksuineen sekä tarkkoine heittoineen.

 

Hi Timothy and welcome to Vaasa and Royals. How are you feeling? (Hei Timothy ja tervetuloa Royalseihin ja Vaasaan. Miltä tuntuu?)

Thanks for the warm welcome. I can’t wait to get there and meet all of you. (Kiitos lämpimästä vastaanotosta. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan kaikki)

 

You practiced with Wolverines in 2020 before COVID-19 pandemic. What do you remember of your time in Finland and what are the best things in Finland? (Harjoittelit Wolverinesien kanssa ennen pandemiaa. Mitä jäi parhaiten mieleen Suomesta?)

Yes I practiced with the wolverines in 2020 but I was only there for 3 weeks and half that was spent on lockdown so I really couldn’t do much or experience much of Finland. (Kyllä, olin Wolverinesien mukana vuonna 2020, mutta ehdin olla Suomessa vain 3 viikon ajan. Puolet tästä ajasta meni kuitenkin rajoitusten vuoksi sulkutilassa, joten en paljoa ehtinyt Suomea kokea.)

 

Have you been in Vaasa earlier and how do you feel about coming here? (Oletko ollut Vaasassa aiemmin ja miltä tuntuu tulla tänne?)

I have never been to Vaasa but I’ve heard great things about the city and the people so I’m looking forward to being in a new place and having a new experience. (En ole koskaan käynyt Vaasassa, mutta olen kuullut hyvää kaupungista ja ihmisistä, joten odotan innoilla uuteen paikkaan tutustumista ja uusia kokemuksia.)

 

Could you describe yourself as a player shortly? (Voisitko kuvailla itseäsi pelaajana?)

As a player I am a dual threat QB. I can beat teams by throwing or running. I am also a coaches kid. My dad has been an OL coach for over 30 years and I’ve been around the game my whole life so I believe my knowledge for the game is what makes me a great player and my ability to think quickly. (Pelinrakentajana olen sekä juoksu- että heittouhka. Olen myös valmentajan lapsi. Isäni on ollut hyökkäyksen linjan valmentaja yli 30 vuotta ja olen ollut lajin ympärillä koko elämäni. Uskon, että lajituntemukseni tekee minusta hyvän pelaajan ja nopean reagoijan kentällä.)

 

What are your expectations for the 2023 season? (Mitä odotuksia sinulla on kaudelle 2023?)

Expectations…. To Win. Period. (Odotuksia… Voittaa. Piste.)

 

What would you like to say to our fans? (Mitä haluaisit sanoa faneille?)

To the fans, I can’t wait to meet you and I thank you in advance for your support. I promise to give my all for you and give you a good show! (En malta odottaa että pääsen tapaamaan teitä! Kiitos jo etukäteen kannustuksesta. Lupaan antaa kaikkeni ja tarjota kunnin shown!)

 

What’s your choice of toppings for pizza? (Mitkä täytteet pizzaan?)

Pizza: Chicken, pineapples and jalapeños (Kana, ananas ja jalopenot)

 

Haastattelu toteutettu ennen Morovickin saapumista Suomeen.