Jere Byman vahvistamaan Royalsien yritysmyyntiä

Jere Byman vahvistamaan Royalsien yritysmyyntiä – Yhteistyöpaketit kaudelle 2023 nyt myynnissä

Wasa Royalsien yritysmyynti vahvistuu entisellä Royals pelinrakentajalla, kun Jere Byman aloittaa yritysmyyntipäällikkönä. Osaamisensa ja lajirakkautensa myötä Byman tulee olemaan merkittävä vahvistus Royalsin taustaorganisaatiolle ja vaikuttamaan positiivisesti seuran toimintaan. Byman kertoi Royals Pressille ajatuksia tulevasta.

 

Moikka Jere ja tervetuloa takaisin Royals perheeseen. Kerrotko lyhyesti itsestäsi?

Olen lähtöisin Vaasasta ja aloittanut pelaamisen Royalsissa 2015. Peliurani starttasi junioreista. Urani kehittyi matkan varrella Vaahteraliigaan sekä aina arvokilpailuihin asti. Nykyisin minua ei kentällä enää nähdä, mutta edelleen on kipinä kehittää ja viedä Roylasia organisaationa eteenpäin.

 

Olet aiemmin ollut Royalsien organisaatiossa pelaajana. Mitä Royals merkitsee sinulle?

Royals jakaa hyvin saman arvopohjan urheilijoille kuin myös koko organisaatiolle. Vaikka matkani kentällä olisi ohitse, on kuitenkin halu pitää näistä arvoista kiinni ja jakaa niitä eteenpäin. Ja mitä Royals minulle merkitsee – on ylpeys.

 

Millaista osaamista tuot organisaatioon?

Lajirakkauden lisäksi kehittämistyö kentällä, mutta myös sen ulkopuolella on omaa osaamistani. Tavoitteenani on tuoda uusia mahdollisuuksia kuin organisaatiolle, mutta nimenomaan myös kannattajille.

 

Miksi Royals olisi hyvä yhteistyökumppani yrityksille?

Olemme luoneet kustannustehokkaan yhteistyömallin, joka sopii kaikenlaisille kannattajille. Royalsin yhteistyökumppanina on mahdollisuus jakaa ja saada osakseen hyvää. Tämän kaltaisella yhteistyöllä tuetaan paikallista urheiluseuraa ja junioripolun kasvatteja. Vastavuoroisesti tarjoamme kumppaneillemme näkyvyyden lisäksi mahdollisuuden seurata urheiluelämystä juuri yhteistyökumppanimme haluamalla tavalla.

 

Joukkueen urheilutoimenjohdosta Bymanin liittymistä organisaatioon kommentoitiin näin:

 

” Joukkueen palatessa Vaahteraliigaan olemme pyrkineet löytämään innovatiivisia ja uusia ratkaisuja organisaatioomme. Yksi keskeinen haaste on ollut yritysmyynti ja siihen vaadittava osaaminen ja aika.

 

Aivan mahtavaa saada Jere takaisin joukkueeseen tässä kapasiteetissa. Näkemyksemme Wasa Royals edustusjoukkueen yritysmyynnistä kohtasivat helposti ja nopeasti. Löysimme konseptin mikä oli hänelle ja joukkueelle erittäin sopiva.

 

Kävimme keskusteluja jo kaudelle 2022 mutta päätimme että oli järkevää ottaa asia pöydälle kun Royals palaa taas liigaan. Olimme optimistisia, että divisoonavisiitti kestäisi vain kauden niin kuin onneksi kävikin.

 

Jere on erittäin fiksu nuori mies, jolla on kokemusta niin myynti ja markkinointihommista kuin myös Royalsista. Jere oikeastaan kasvoi Royals-tarinan sisällä. Hän on ehdoton lisä tiimiimme. ”

 

Royalsien yhteistyöpaketit ovat nyt myynnissä kaudelle 2023. Vaikka seuran budjetti rakentuu ottelutapahtumista saatavien tulojen ympärille, on yhteistyökumppanuuksien merkitys kasvanut pandemian myötä. Royals tarjoaa kustannustehokkaita yhteistyöpaketteja, joilla on saavutettavissa merkittävä näkyvyys ottelutapahtumissa, tv-lähetyksissä sekä erilaisissa medioissa. Royals panostaa vahvasti paikallisuuteen ja tarkoitus on jatkuvasti nostaa miesten joukkueeseen paikallisia junioreja, jotka saavat mahdollisuuden loistaa myös Suomen kovimmalla tasolla. Royalsien joukkue rakentuukin pääosin Royalsien junioripolun käyneiden pelaajien ympärille.

 

Royalsien yhteistyökumppanina pääset osaksi Vaasan viihdyttävintä joukkueurheilua ja saat varmuudella vastinetta rahalle!

 

Lisätietoa yhteistyömahdollisuuksista Jere Bymanilta (jere.byman@royals.fi).