Off-Season interview – Ida Similä

Seuraavaana off-season haastattelussa Ida Similä. Ida pelasi toisen kautensa puolustuksessa linebackerinä, mutta toimi hän myös joukkueen kakkos pelinrakentajana. Pelinrakentajana Similä näytti taitojaan vahvalla heittokädellä ja puolustuksessa jakeli hän vahvoja taklauksia aloituslinjan molemmin puolin.

 

1. Olit viimekauden MVP millaisia fiiliksiä siitä ja viime kaudesta?

Todella otettu että just mut valittiin MVP:ksi, en ollut yhtään osannut odottaa! Viime kaudella pääsi oppimaan taas lisää uusia juttuja kun pääsi myös hyökkäyksen puolelle kattelemaan miltä se peli sieltä näyttää. Kausi oli hyvä, meillä oli monia tosi tasaisia pelejä. Mutta pari tappiota jäi kyllä hampaankoloon kaiveleen.

 

2. Miten löysit lajin pariin?

Lajista kiinnostuin joskus 10 vuotta sitten kun olin jenkeissä vaihdossa ja kävin muutamia pelejä kattomas. Siitä asti ollu halu päästä kokeilemaan. Lopulta kun Vaasaan pari vuotta sitten tuli alkeiskurssi niin päätin vihdoin lähteä kokeilemaan. Alkeiskurssi kuitenkin jäi vähä kesken, mutta lopulta siitä vuoden päästä kun selvisi, että vaasassa treenit jatkuu päätin lähteä mukaan. Ja päivääkään en ole katunut. Ennemminkin sitä että en ole aikaisemmin aloittanut.

 

3. Minkälaisia fiiliksiä alkaneesta off-seasonista?

Offarin treenit on jo kovassa vauhdissa ja tavoitteena päästä mahdollisimman hyvään kuntoon ja kehittyä pelaajana ens kautta varten.

 

4. Mikä on parasta lajissa?

Lajissa parasta on ehdottomasti sen fyysisyyden ja taktisuuden yhdistelmä. Pääsee kunnolla rymistelemään, mutta kuitenkin tarvii sitä pelillistä älyä. Ja tietenkin meidän joukkue tekee tästä entistä hauskempaa! Jos joskus treeneihin mennes on ollu vähä huono päivä niin se on kyllä täs porukas unohtunu.

 

5. Odotukset ensi kaudelle?

Mielenkiinnolla odotan tulevaa kautta. Ens kaudelle lähetään entistä kovempina ja tottakai tavottelemaan voittoa.

 

Kuva: Ukko Juntunen https://ukkojuntunen.galleria.fi