Off-Season interview - Elmeri Kojonen

Off-Season interview – Elmeri Kojonen

Tällä viikolla Royals Pressin haastatteluun istahti Elmeri Kojonen. Kojonen on osa Royalssien menestynyttä ja lupaavaa junioriosastoa, jotka nousivat myös miesten peleissä esiin menneellä kaudella. Kojonen urakoi kesän aikana kokonaisuudessaan 20 peliä sisältäen miesten 1-divisioonan pelit, Royals juniorien alaisuudessa U17 ja U20 joukkueessa sekä Suomen maajoukkueen paidassa U17-joukkueen pohjoismaiden mestaruuskisoissa.

 

Urakoit kesällä U17, U20 sekä miesten joukkueen mukana ollen aloittava sentteri joka sarjassa vähintään yhdessä ottelussa. Oliko kausi raskas ja mitä jäi parhaiten mieleen?

Kyllä se loppu kaudesta rupesi käymää vähä raskaaksi, kun on pelannut melkein joka viikonloppu huhtikuusta lähtien mutta kyllä jaksaa, kun tekee mistä tykkää.

Parhaiten mieleen jäi U17 finaali, kun pääsi vielä kerran näyttää mitä pystyy tekemään, vaikka voittoa ei tullut nii silti oli hyvä fiilis matkalla takaisin Vaasaan.

 

Loppusyksystä olit myös U17 maajoukkueen mukana pohjoismaiden mestaruusturnauksessa, josta jäi käteen pohjoismaiden mestaruus. Millainen kokemus maajoukkue ja kisat olivat?

Maajoukkue oli mahtava kokemus, pääse tutustuu jätkiin, joita vastaan on pelannut kaudella. Kisat menivät hyvin. Koko viikon pysyi hyvä fiilis ja koko ajan oli luotto muihin. Toivottavasti pääse jatkossakin osallistumaan maajoukkueeseen.

 

Millä osa-alueilla koit kehittyneesi kauden 2022 aikana?

Sanoisin että pelin lukeminen on sellainen asia, jossa parannuin eniten.

 

Millä fiiliksellä off-season on lähtenyt käyntiin ja oletko asettanut itsellesi tavoitteita talveksi?

Hyvällä fiiliksellä on lähtenyt käyntiin, tavoitteeksi itselleni olen laittanut voimatasojen parantamisen.

 

Kauteen 2023 on vielä paljon aikaa, mutta oletko asettanut itsellesi tai joukkueelle kehityskohteita tai tavoitteita tulevalle kaudelle?

Henkilökohtaisesti pitää kehittyä tekniikan saralla, jos haluaa pärjätä isojen poikien kanssa. Joukkueelle tavoitteena tietysti vaahteramalja.

 

Millainen Elmeri Kojonen nähdään kesällä 2023?

Peliälyllisesti viisaampi ja toivottavasti atleettisempi.

 

Mitkä täytteet pizzaan?

Kinkku, pepperoni ja Aura