Off-Season interview – Anu-Riikka Vuorinen

Royals haastattelussa ensimmäisenä Anu-Riikka Vuorinen. Anu-Riikka pelasi ensimmäisen kautensa safetyn paikalla löydettyään lajin pariin avoimien treenien kautta.

 

1. Tulit avoimista reeneistä millainen kokemus ne oli?

Kokemus ekoista avoimista treeneista oli että onneksi pääsee kahden päivän päästä uudestaan kokeileen. Ja sille tielle jääty, koska laji oli koukuttava heti alusta ja tiimikaverit vastaanottavaisia ja mikä parasta huipputyyppejä kaikki.

 

2. Sinun ensimmäinen täysimittainen offseason on nyt käynnissä, millaisia fiiliksiä siitä?

Ensimmäisen offseasonin aikana ensin mietti mikä olisi oma pelipaikka ja osaako kaikkia oppeja sisäistää kesäksi. Pelipaikkaakin hain pitkään kevääseen ja muuttui se vielä aivan kesän kynnyksellä. Mitä lähemmäs kesää pääsi sitä enemmän jännitti minkälaista se ”oikea” rymistely tulisi olemaan. Toisella offseasonilla ei ole tarvinnut jännittää kesää, eikä asioiden sisäistämistä, koska nyt tietää, että asioita käydään useasti läpi. Tietää myös mitä milläkin paikalla tarvitaan ja omia vahvuuksia ja kehittämistarpeita eri paikoille osaa paremmin peilata.

 

3. Mikä on parasta lajissa?

Laji on monipuolinen ja rooleja on erilaisia, joten on mahdollisuuksia vaihdella paikkaa. Laji on myös strateginen ja joukkuepeli isolla ”J”:llä. Pelejä ei voi voittaa yksin vaan yhdessä, mikä on lajin suola. Tekeminen ja kehittyminen yhdessä on parasta. Laji myös koukuttaa fyysisyydeltä ja onhan ne varusteet nyt coolia laittaa päälle. Lapsien puheiden perusteella näytät supersankarilta varusteet päällä ja kyllä niitä supersankari liikkeitä ne päällä saa välistä tehdäkin.

 

4. Odotukset ensi kaudelle?

Uudella innolla ja hitusella enemmän viisautta uuteen kauteen. Vahvuudet edellä mennään ja yritetään samalla vie oppia jotain uutta mitä kehittää. Tiedä vaikka löytääs itsensä eri pelipaikalta ku viime kaudella.