Royals Black Friday 2022

BLACK FRIDAY ja otteluhinnasto kaudelle 2023

Vaikka kauden alkuun on vielä aikaa, ollaan Royalsien toimistolla jo vahvasti suunnittelemassa tulevan kesän ottelutapahtumia. Sarjalisenssien vahvistuttua varmistui, että Vaasassa nähdään kesällä varmuudella kuusi kotiottelua mukaan lukien paluun tekevä Botnia Bowl. Tämän lisäksi tietysti mahdolliset pudotuspelit voivat tuoda lisää viihdettä myös kotiottelun muodossa.

 

Kausikorttien myynti käynnistyy BLACK FRIDAYNÄ, jolloin kausikortin voi ostaa itselleen alennetulla 30 euron (ovh. 40e) hinnalla. Tämän jälkeen kausikorttien hinta kaudelle 2023 on 40 euroa. Kausikortit kattavat kaikki runkosarjan kotiottelut pois lukien Botnia Bowlin. Toisena BLACK FRIDAY tarjouksena on Royalsien supertalvipaketti, joka sisältää kausikortin lisäksi heijastavan pipon ja kaulahuivin. Tälle paketille hintaa on 40 euroa (ovh. 80e). Royalsien BLACK FRIDAY tarjoukset ovat ostettavissa keskustan Citymarketilta perjantaina 25.11. kello 17-19. BLACK FRIDAY tarjousten tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

 

Yksittäisten ottelujen hinnat ovat kauden aikana ennakkoon ostaessa 10/8€ ja portilta 15/10€. Ennakkolipun voit ostaa ottelun alkuun saakka eli vaikka lippujonossa ollessa. Tällä tavoin voit säästää rahaa ja aikaa!

 

Kesän kuumin paikallispeli Vaasan urheilukentillä on Botnia Bowl, josta päästään nauttimaan vuoden tauon jälkeen. Tässä ottelussa on kyseessä pohjanmaan herruus, kun vastaan saapuu Crocodiles Seinäjoelta. Ottelun lippujen hinnat ovat 15/8€ ennakkoon ja 20/10€ portilta.

 

Lipunmyynnin kuormituksen helpottamiseksi ja jonojen vähentämiseksi kehotamme vahvasti faneja ostamaan liput ennakkoon halvemmalla hinnalla vaikka juuri porteille saapuessa.

 

Ennakkolippujen myynnistä vastaa Lippu.fi. Tarkemmat tiedot tulevan kauden otteluista löytyy lippu.fi sivuilta.