Off-Season interview - Anton Silfver

Off-Season interview – Anton Silfver

Amerikkalaisen jalkapallon viime vuoden try outeista aloittanut Anton Silfver vakiinnutti paikkansa Royalseissa rookiena. Atleettinen tukimies on vahva taklaaja ja tulee varmasti parantamaan omaa peliään toista kautta kohti mentäessä. Silfver antoi Royals pressille kommentit kuluneesta kaudesta, tulevaisuudesta sekä omista kokemuksistaan try outeista, jotka tulevat jälleen marraskuun 20. ja 27. päivä.

 

Ensimmäinen kausi jefua Royalsseissa takana. Miten kausi meni omasta mielestä?

Hyvin meni, kaikki oli uutta kun aloitin mutta olen oppinut paljon kauden aikana. Se mikä on auttanut minua eniten, on että jokainen on ollut kannustava ja auttavainen. On asioita, jotka menivät hyvin ja jotka huonommin mutta minusta tuntuu, että olen aina oppinut virheistäni ja kehittynyt paljon pelaajana.

 

Sinulla on lähtenyt ensimmäinen kokonainen off-season käyntiin. Millaisella fiiliksellä treenit ovat lähteneet käyntiin?

Oli kiva aloittaa treenit uudelleen ja vaikka tempo ei olekaan tällä hetkellä korkeimmillaan niin tuntuu hyvältä treenata yhdessä joukkueena. Kuntosalilla olen myös saavuttanut vanhan henkilökohtaisen ennätyksen maastavedossa ja tuntuu siltä, että tästä tulee hieno off-season!

 

Kaudelle 2023 Royalsseilla on tiedossa nousu sarjatasoa ylemmäs Vaahteraliigaan. Millaisia odotuksia ja tavoitteita sinulla on tässä vaiheessa kaudelle 2023 yksilönä tai joukkueelle?

Nousu Vaahteraliigaan tulee olemaan haaste, eikä helppo sellainen. Tiedän, että jokainen meistä on valmis taistelemaan ja toivon, että pystymme antamaan kaikkemme ensi kaudella ja pelaamaan sillä tasolla, johon todella pystymme. Sitten toivon, että olkapäävammani ei vaikuta harjoituksiin kuten viime kaudella, mutta tällä hetkellä se on hyvässä kunnossa.

 

Aloitit lajin Royalssien Try Outeista vuosi sitten. Millainen kokemus Try Outit olivat sinulle?

Se oli mielenkiintoinen kokemus, enkä tiennyt yhtään, mitä aikoisimme tehdä. Se meni odotettua paremmin. Ennen kuin menin sinne, minulla oli paljon kysymysmerkkejä, mutta kaikki toimi ja päättyi hyvin.

 

Miksi suosittelisit Royalssien Try Outteja amerikkalaisen jalkapallon aloittamista harkitseville?

Koska vaatimukset eivät ole korkeat ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Olen kiitollinen kaikille avuliaille joukkuekavereille ja valmentajille, joilla on hyvä käsitys siitä, että jotkin asiat, jotka ovat itsestään selviä jollekin, joka on pelannut pidempään, eivät ole sitä jollekulle, joka on vasta aloittamassa. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne ja haluat aina oppia lisää.

 

Mitkä täytteet pizzaan?

EXTRA ALLT…

 


 

Silfverin ura alkoi try outeista vuoden 2021 lopulla. Seuraavat try outit ovat 20.11. ja 27.11. Tarkemmat tiedot löydät Royalsien sosiaalisen median sivuilta.
Facebook | Instagram