Wasa Royalsin vahva kauden aloitus kolmella voitolla, ratkaisevat kamppailut ovat kuitenkin vasta edessä

Wasa Royals nappasi kauden kolmannessa ottelussaan kolmannen voittonsa Pori Bearsin kustannuksella 48–0 (28 – 0). Royals lähti otteluun voitottomaa Poria vastaan selvänä ennakkosuosikkina. Kuninkaallisten teemana kamppailussa olikin antaa vastuuta nuorille ja tulokkaille sekä vastaavasti lepoa veteraaneille, koska olettavat seitsemän ottelua seitsemässä viikossa on tiukka rypistys amerikkalaisessa jalkapallossa ja ratkaisevat kamppailut ovat vasta edessä.

 

 

Pelinrakentajana ottelussa aloittanut nuori Elias Haapamäki heitti 364 jaardia ja 4 TD:tä. Lisäksi hän juoksi kolmesti 24,3 jaardin keskiarvolla ja viimeistellen yhden 40 jaardisen TD:n. Ottelussa nähtiin myös mielenkiintoisia paluun tekijöitä, kun kentälle marssi mm. DT Robin Khalifa ja RB Joakim Jakobsson. Tiiviissä ohjelmassa laajentunut rosteri tietää hyvää, sillä tuoreille jaloille on tarvetta jo ensi lauantaina, kun Royals (3–0) kohtaa Tampereella Saintsin (1-2). Saints yksi kolmesta joukkueesta, joka mielii I-divisoonan finaaliin Spagettimaljaan.

 

 

Kauden avausottelussa Royals voitti Saintsin 49–0, mutta on varmaa, että tuosta ottelusta Pyhimysten peli on kehittynyt ja edessä on Royalsille uusi tason mittaus eikä tappioon ole varaa, mikäli Royals haluaa pitää tiukan otteen Spagettimaljan kotiedusta.