Wasa Royals kohtaa kauden avausottelussa Tampere Saintsin

Wasa Royals kohtaa kauden avausottelussaan kotiareenallaan Kaarlen kentällä Tampere Saintsin sunnuntaina 17.7. klo 14.00 alkaen (liput 10 €). Ennakkoon kahden jenkin vahvistama Saints on yksi sarjan kärkijoukkueista ja mikäli Kuninkaalliset haluavat samaan kastiin tullee kauden avausottelusta erittäin merkittävä tiiviissä kuuden ottelun runkosarjassa. Joukkueita alkavan kauden I-divisioonassa on vain neljä, joten runkosarjan jälkeen kaksi parasta jatkaa suoraan finaaliin, muiden jäädessä vain haaveilemaan sarjan voitosta ja mahdollisuudesta hakea kaudelle 2023 SM-sarja Vaahteraliigaan.Saints on kautta Royalsin historian ollut yksi mielenkiintoisimmista vastustajista ja keskinäisissä kamppailussa voitot ovat menneet suhteellisen tasan, eikä yllätyksiltä ja tiukoilta väännöiltäkään ole vältytty. Kausi ei voisi näin ollen juuri mielenkiintoisemmalla ottelulla alkaa.

Tulevassa kamppailussa kannattaa seurata:• Miten Pyhimysten vanha kaarti syttyy kamppailuun rakasta vihollista vastaan?• Löytyykö Alphalle pysäyttäjää?• Kuka kantaa Royalsilla palloa?• Dominoiko Niko Mäenpää divarissa, kuten yliopistosarjassa?• Tekeekö Kass tai Latikka kauden ensimmäisen säkityksen?• Tehdäänkö ottelun eka TD heittäen vai jousten?