Uusi valmennusryhmä pian valmis ja vahvistukset hahmoteltu – Royalsin off-seasonin jälkipuolisko käyntiin

Uusi vuosi 2021 tarkoittaa, että kausi on jälleen kukonaskeleen lähempänä. Joukkueen sisällä ja taustoilla tulevaa kautta rakennetaan hyvällä fiiliksellä. Uusia vahvistuksiakin julkaistaneen uuden vuoden ensikuukausien aikana. Myös Royals try-out-tapahtuma tekee tuloaan, kun koronatilanne sallii.

Vuosi on alkanut Royalsissa mukavasti. Koronasta huolimatta fysiikkaa on voitu rakentaa omatoimisesti ja pienemmissä ryhmissä, ja joukkueen fysiikkapuoli alkaakin olla jo hyvällä mallilla.

– Olemme yrittäneet löytää ratkaisuja siihen, miten treenaaminen on mahdollisimman turvallista nyt korona-aikana. Olemme siinä hyvin onnistuneet, Royalsin puheenjohtaja Martti Kass paaluttaa.

Royalsin HC John Booker on vastannut joukkueen treeneistä tähän saakka. Booker saa lähiaikoina rinnalleen laajemman valmennusryhmän, jonka palasia julkaistaan tammikuun aikana. Joukkueeseen on pyritty löytämään seuran arvot jakava valmennusryhmä.

– Joukkueen perusrunko on valmistautunut kauteen jo kovaa vauhtia. On ollut tosi positiivista, että meidän nuori joukkueemme on reagoinut muutoksiin valmennuksessa tosi hyvin, Kass myhäilee.

Myös uusia pelaajia liittyy joukkueeseen lähiaikoina, jotka julkaistaan ennen kauden alkua. Ennen kautta järjestetään myös Royalsin try-out-tapahtuma, johon voi tulla näyttämään taitoja, ja sitä kautta päästä osaksi kuninkaallisten rosteria.

– Tällä hetkellä jatkamme fyysisen valmiutemme rakentamista. Tavoitteemme lähikuukausina on siirtää saleilla tekemämme työ kunkin pelipaikan vaatimaan liikkumiseen. Olemme myös alkaneet suunnitella tarkemmin puolustuksen ja hyökkäyksemme roolitusta kaudelle 2021. Kokonaisuutena siis siirrymme hiljalleen preseason-ohjelmaan erittäin hyvän off-seasonin pääteeksi, Booker summaa.

– On ollut hieno huomata pelaajien yhtenäisyys. He eivät vain ilmesty paikalle ja tee harjoituksia, vaan he kilpailevat toistensa kanssa, ja se tulee auttamaan meitä kentällä paljon, Booker kehuu.

Kass kertoo, että Royalsin keskeiset teemat alkukauden aikana ovat yhteistyösopimusten ja taustaryhmän rakentaminen sekä kasvattaminen. Royalsin uusi johtoryhmä on päässyt hyvään vauhtiin sen jälkeen, kun syksyn isot muutokset astuivat voimaan. Lisää käsiparia seuratoimintaan etsitään, ja Royals-perheessä kaikille löytyy varmasti toimenkuva täytettäväksi!

– Rakentelemme toimivaa tiimiä tulevalle kaudelle, ja olemme lisäämässä hyviä palasia johtoryhmäämme vielä tammikuun aikana. Royals-perheeseen mahtuu tietysti lisää ihmisiä, jotka kokevat lajin itselleen tärkeäksi ja toivotamme kaikki tervetulleiksi toimintaan. Meihin voi rohkeasti ottaa yhteyttä, jos jenkkifutiksen kehittäminen Pohjanmaan alueella kiinnostaa, Kass kannustaa.

– Myös aikuisille ja nuorille pelaajille ovet ovat auki ja olemme lähiaikoina tiedottamassa lisää mahdollisista try-out-treeneistä, hän jatkaa.

Kiinnostaisiko olla mukana Royalsin toiminnassa? Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi contact@royals.fi, ja katsotaan, mitä roolia voisimme juuri sinulle löytää!

Try-out-tapahtumasta tiedotamme hieman myöhemmin.