Kausi käyntiin toukokuussa Botnia Bowlilla kotikentällä!

Muutaman vuoden tauon jälkeen kunnollinen lumipeitä peittää maata, eikä ulkoviheriöille aivan vielä päästä hiomaan kuviota kuntoon. Kiuruakin varmempi lähenevän kesän merkki on se, että Vaahteraliigan otteluohjelma julkaistiin.

Tänä vuonna Royalsin kotiottelut painottuvat alku- ja loppukesään. Kausi polkaistaan käyntiin 14. toukokuuta kotinurmella, kun kuningaskunnan rajoja pyrkii ylittämään naapurikaupungin Seinäjoki Crocodiles. Lisää jenkkifutisherkkua seuraa heti seuraavalla viikolla, kun 22. toukokuuta hallitseva mestari Kuopio Steelers saapuu ottamaan kuninkaan miehistä mittaa.

Vielä kesäkuun alussa sarjanousija United Newland Crusaders käy vierailulla ennen kuninkaallisten pitkää sotaretkeä naapurivaltakuntiin. Viimeiset Royalsin runkosarjan kotipelit pelataan heinäkuun lopulla ja elokuun alussa.

Ottelulippujen hinnat sekä ottelun turvalliseen läpivientiin liittyvä ohjeistus julkaistaan lähempänä ensimmäistä kotipeliä. Kannattaa myös hankkia Royals-kausikortti, jolla pääset nauttimaan kuudesta erinomaisesta jenkkifutiselämyksestä Vaasaan!

Säsongen kör igång i maj med Botnia Bowl på hemmaplan!

Efter några års paus har ett ordentligt snötäcke lagt sig över landet, och vi slipper inte riktigt än ut på gräsplanen för att slipa våra spelmönster i skick. Ett ännu säkrare tecken än lärkan, på den annalkande sommaren, är att Lönnligans matchprogram har offentliggjorts.

I år spelas Royals hemmamatcher främst på för- och sensommaren. Säsongen sparkar igång på hemma gräset den 14 maj, när kungadömets gränser försöker överträdas av grann stadens Seinäjoki Crocodiles. Redan följande vecka bjuds på mer läckerheter, när regerande mästaren Kuopio Steelers anländer den 22 maj för att mäta sin styrka med kungens män.

Ännu i början av juni kommer serien nykomlingen United Newland Crusaders på besök, innan de kungligas långa krigsstråt till grann rikena. Royals sista hemmamatcher i grundserien, spelas i slutet av juli och början av augusti.

Matchbiljetternas pris samt anvisningar angående ett tryggt genomförande av matcherna, publiceras närmare första hemmamatchen. Det lönar sig också att skaffa Royals-säsongskort, med vilket du slipper att njuta av sex stycken utomordentliga upplevelser av amerikansk fotboll i Vasa!

The season starts in May with the Botnia Bowl at home!

After a break of a few years, a proper snow cover has settled over the country, and we can’t really get out on the field yet to sharpen our game. Despite the snow there is a certain sign that summer is approaching. The Maple leagues schedule has been announced!

This year, the Royal’s home matches are played in the early and late summer. The season kicks off on the home turf on May 14, when the kingdom’s boundaries are being breached by the neighboring town’s Seinäjoki Crocodiles. Not soon after that more football fever is offered, when reigning champion Kuopio Steelers arrives on May 22 to measure his strength with the king’s men.

As early as the beginning of June, the newcomer United Newland Crusaders will pay a visit before the Royals’ head towards a long campaign into the neighboring kingdoms. Royal’s last home games in the regular season are played in late July and early August.

The price of the tickets and all instructions regarding the safe implementation of the games will be published in more detail closer to the first home game. It also pays to get a Royals season ticket, with which you can enjoy six extraordinary experiences of American football in Vaasa!

PE 14.05.Royals – Seinäjoki Crocodiles
LA 22.05.Royals – Kuopio Steelers
SU 06.06.Royals – United Newland Crusaders
TO 22.07.Royals – Helsinki Roosters
LA 31.97.Royals – Helsinki Wolverines
PE 13.08.Royals – Butchers

Klikkaa kotipelien Faebook-tapahtumaan otteluparin kautta!
PE 28.05.Porvoo Butchers – Royals
TO 17.06.Helsinki Roosters – Royals
La 03.07.Helsinki Wolverines – Royals
LA 10.07.United Newland Crusaders – Royals
LA 21.08.Kuopio Steeers – Royals
LA 28.08.Seinäjoki Crocodiles – Royals