Pohjalaista jefuyhteistyötä – Royals yhteistyöhön Karleby goatsin kanssa

Kuninkaalliset ovat aloittaneet yhteistyön kokkolalaisen Karleby Goatsin kanssa. Yhteistyösopimus kattaa tulevan kauden 2021. Yhteistyön myötä joukkueilla tulee olemaan yhteisiä treenejä ja myös pelaajaliikenne seurojen välillä on mahdollista.

– Yhteistyösopimus Goatsin kanssa on tärkeä jenkkifutikselle koko Pohjanmaan alueella. Olen itse ollut 12 vuotta tilanteessa, jossa halusin harrastaa jenkkifutista, mutta asuin Pietarsaaressa, eikä se ollut lähialueella silloin mahdollista. On tärkeää, että saamme jaettua valmennusryhmämme ja organisaatiomme osaamista lajin kehittämiseksi alueella, Royalsin puheenjohtaja Martti Kass kertoo.

Myös Kokkolan suunnalla ollaan tyytyväisiä yhteistyösopimukseen.

– Yhteistyösopimus on tärkeä osa pohjanmaalaisen jenkkifutiksen kehittämisen kannalta. Pelaajapolku Kokkolan ja Vaasan välillä luo uusia mahdollisuuksia, joista sekä Royals että Goats hyötyvät tulevaa kautta ajatellen, Goatsin puheenjohtaja Timo Nurila puolestaan kommentoi.