Huippulaitahyökkääjä Alpha Jalloh liittyy Royalsiin

Viime vuonna loppukaudesta hurjaa jälkeä kuninkaan miesten mukana tehnyt Alpha Jalloh on tälläkin kaudella mukana Royals-miehistössä.

Viime vuonna Alpha Jalloh saapui kesken kauden vahvistamaan kuninkaallisten rosteria. Jälki Sierra Leonen ja Yhdysvaltojen passit omaavalla hyökkääjällä oli hurjaa ja hänen vastaanottojaardinsa per peli oli erinomaiset 124,5. Kuudessa ottelussa vastaanottojaardeja kertyi 747 keskiarvolla 25,8 jaardia.

Jalloh tuo myös erikoisjoukkueisiin ja puolustukseen paljon erinomaista lisäosaamista tulevaa kautta ajatellen.

– Hänestä ei ole oikeastaan mitään muuta sanottavaa kuin se, että hän on pallo kädessä Vaahteraliigan vaarallisin mies, piste. Jos haluat nimenomaan hävitä ottelun, anna Aphalle pallo, hän vie sen kyllä pohjiin, Royals-GM Seppo Evwaraye ylistää.

– Puolustuksen puolella hän on aina vaarallinen ja syötönkatkoista hän usein pystyy viemään pallon pohjaan. Yksin hän pystyy muuttamaan pelin voimasuhteita erittäin paljon, Evwaraye myhäilee.

Nopea ja varma laitahyökkääjä on myös HC Stacey Thomasin mieleen.

– Kaikki tietävät, mitä Alphasta saamme. Hän on räjähtävä pelaaja, todella nopea ja hänellä on hyvät kädet. Hän voi pelata kummallakin puolen palloa ja tulee auttamaan meitä pelissä hyvin monipuolisesti, Thomas sanoo.

Jalloh saapui hiljattain Suomeen ja vapautui karanteenista perjantaina. Hän on peliluvallinen jo lauantain ottelussa Porvoo Butchersia vastaan.