Wasa Royalsin uusitut verkkosivut

Wasa Royals päivitti Vaasalaisen WordPress verkkosivujen ja verkkokaupan asiantuntijan WebAulan tuella omat verkkosivunsa tasolle mikä vastaa nykypäivän vaatimuksia. Skaalautuminen erikokoisille näytöille (tietokone, tabletit, alypuhelimet jne.) sekä visuaalisen ilmeen nykyaikaistaminen olivat lähtökohtia hankkeelle. Hankkeen kautta myös ylläpidon ja sisällön tuoton rutiineihin saatiin helpotusta, joten nyt on käytettävissä enemmän aikaa itse sisällön tuottamiseen.

 

Yrityksenä WebAula jakaa Royalsin tavan suhtautua tekemiseensä, sillä heidän tavoitteena on olla johtava WordPress-tekijä Suomessa. Heille se ei tarkoita, että olisivat pelkästäään paras, vaan sitä, että he tekevät asiat paremmin joka päivä. Silloin kehitys ei pysähdy koskaan. Royal press ymmärtää sanoman siten, että älä pyri olemaan paras, vaan pyri olemaan täydellinen. Pyörät eivät siis pysähdy nykyisenkään sivuston osalta, vaan jatkossa tavoitteena on hyödyntää jo olemassa oleva valmius käyttää Vaahteraliigan päivitetyn tilastointiohjelman luomaa dataa. Ko. datan vastaanottamiseen tarvitaan enää molemminpuolista yhteistyötä lajiliitto SAJL:n kanssa. Näin ollen Royalsin uudelle sivustolle saataisiin modernin visuaalisen ilmeen lisäksi lisää lihaa perussisällön ympärille mm. tilastojen osalta päivittyvien pelaajakorttien muodossa. Kielivalintana on toistaiseksi vain suomi, mutta kunhan saamme ennen toukokuuta koko toimituksemme perehdytettyä uuteen ylläpitoympäristöön niin käännöksetkin ovat jälleen arkipäivää. 

 

Sivustoasiantuntijana WebAula on ollut loistava yhteistyökumppani. Osaaminen, can do and fast -asenne ja asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden huomioiminen ei ole heidän kohdallaan vain markkinoinnin sanahelinää vaan perimmäinen tapa toimia. Sivustojen ja verkkokauppojen asiantuntijaksi ja toteuttajaksi Royals voi vilpittömästi suositella WebAulaa

Powered By

webaula