Vaahteraliiga All Stars

Vaahteraliiigan kauden 2018 All Stars -sikermään nimettiin kaksi Kuninkaallista LB #4 Steeven Tresfield ja DB #21 Rufail Khalifa. Tukimies Tresfield hankittiin Royalsiin Ranskasta ja takamies Khalifa on taasen Royalsin oman ohjelman kasvatti joka nousi joukkueen kasvun mukana, varsin nopeasti lajin kotimaisten kärkipelaajien joukkoon.


LB #4 Steeven Tresfield
pelasi ensimmäistä kauttaan kotimaansa Ranskan sarjan ulkopuolella ja todella onnistuneen kauden pelasikin. Alkukaudesta hän oli Vaahteraliigan suvereeni ykkösnimi taklausten määrässä mitattuna ja kauden päätyttyä samalla listalla oli Steevenin edellä vain kaksi nimeä. Joukkuetasolla pronssiin päättynyt Vaahteraliigakausi ja kultaan päättyneet EM-kisat Ranskan riveissä tekivät miehen kaudesta varmasti ikimuistoisen.

 

 

DB #4 Rufail Khalifa on kuulunut kotimaisten kärkipelaajien joukkoon viimeistään kaudesta 2016 lähtien, jolloin hän nousi kasvattajaseuransa Royalsin riveissä Vaahteraliigaan ja nappasi ensimmäinen, toistaiseksi kolmesta, Vaahteraliigan All Stars -valinnasta. Näin ollen Rufa on valittu Vaahteraliigan All Starsiin kaikkina kolmena Vaahteraliigassa pelaamanaan kautena. Tämän kauden valinnan arvoa nostaa se, että kauteen valmistautumista ei varmastikaan helpottanut työn alla ollut varusmiespalvelus.