Royals & Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Wasa Royals ja Laitilan Wirvoitusjumatehdas ovat solmineet kauden 2019 kattavan yhteistyösopimuksen. Näin ollen Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan klassiset tuotemerkit valtaavat Kaarlenkentän, Royalsin kesän 2019 kotiottelutapahtumissa. Laitilan laadukkaita tuotteita on luonnollisesti saatavilla myös hyvin varustetuista ravintoloista, kioskeista ja ruokakaupoista ympäri Suomenniemen, Vaasa mukaan lukien. 1995 perustettu Wirvoitusjuomatehdas, aloitti limonadeista, laajensi 1997 siideriin ja 1999 aloitti panimotoiminnan.

Yrityksen verkkosivuja lainataksemme, ”Paljon on noista ajoista vettä Sirppujoessa virrannut. Laitilasta on kasvanut Suomen neljänneksi suurin panimo, jonka tuotteet valmistuvat moneen kertaan laajennetussa modernissa tuotantolaitoksessa perinteisillä valmistusmetodeilla ja moderneimmalla teknologialla. Innostuneen henkilökunnan voimin syntyy mm. Kukko -oluita, Oiva -siideriä, Into -lonkeroa, Skumppaa ja lukuisia nostalgisia limonaadeja, Herra Hakkaraisia unohtamatta. Tuotekehitysosastomme nokkela väki tekeekin toistuvasti parhaansa saadakseen Laitilan kiitellyt, tuulisähköllä valmistetut juomat yhä useamman halukkaan huulille”. Nyt nämä laatutuotteet muodostavat ainakin kesän 2019 ajan myös Royalsin kotiottelutapahtumien virvoikevalikoiman.

Royalsin GM Seppo Evwaraye on erittäin tyytyväinen uuteen yhteistyökumppanuuteen ja kommentoi asiaa seuraavasti, ”Aivan mahtavaa, että saatiin todellakin näin makea brändi yhteistyökumppaniksi kuin Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on. Uskon, että heidän tuotteet tulevat olemaan piristävä yllätys meidän ottelupäivän asiakkaille. Heidän tuotteensa niin limsoissa kuin alkoholijuomissa ovat erittäin hyviä ja laadukkaita. Kesällä 2019 Royalsin peleissä tarjoillaan vain Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteita, joten se on oiva paikka päästä kärryille hyvän päälle.” 

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Toiminta-ajatuksena on vuodesta 1995 alkaen ollut laadullisesti ja mielikuvallisesti ylivoimaisten juomien valmistaminen. Sama toiminta-ajatus pätee myös Royalsin toimintaan ja kotiottelutapahtumiin, mihin Laitilan tuotteet ovat mahtava lisä. Näytetään yhdessä ettei Laitilan Wirvoitusjuomatehdas valinnut Royalsia turhaan yhteistyökumppanikseen ja napataan myös arjen ostosreissuilla hyllystä mukaan, laadukkaita laitilalaisia virvoitusjuomia.