RB #28 Lockettin kausi päättyi

Wasa Royalsin RB #28 Jacquise Lockettiin ladattiin paljon odotuksia ja mies ehtikin reilun viikon Vaasassa olla ja harjoitella. Jo tässä lyhyessä ajassa tuli selväksi, että Locketilla olisi ollut kaikki edellytykset nuo odotukset lunastaa ja vielä enemmänkin. Lockett osoittautui pelitaitojensa ja fyysisten ominaisuuksiensa lisäksi erittäin positiivikseksi, ulospäin suuntautuneeksi ja aktiiviseksi, juuri sellaiseksi millaisia kaikkien rakastamat urheilutähdet usein ovat. Hän oli kuin Odysseian voittamaton sankari Akhilleus, jolla oli vain yksi heikko kohta. Lockettin kausi päättyikin viikonlopun harjoituksissa juuri akillesjännevammaan.

Lockettin jalka on nyt operoitu ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus on luonnollisesti alkanut ja Lockett hoitaa jalkaa Vaasassa muutaman viikon ennen  paluutaan Yhdysvaltoihin. Royalsin kannalta tilanne on se, että korvaavan pelaajan etsintäprosessi on käynnissä ja edennyt pisteeseen, missä korvaaja on erittäin todennäköisesti löytynyt ja nimi voitaneen julkaista viimeistään ensi viikolla.

Royalsin GM Seppo Evwaraye on tilanteesta luonnollisesti erittäin harmissaan sekä Lockettin, että Royalsin puolesta, ”Erittäin valitettava loukkaantuminen, mutta tämä on valitettavasti osa urheilua. Vaikka kuinka yrittää tehdä asiat oikein, niin joskus vaan sattuu näin. Eniten harmittaa pelaajan puolesta. Hän uhrasi todella paljon, että pääsi Suomeen ja oli innoissaan pelaamisesta. Harjoituksissa näytti, että mies on täyttä terästä. Asenteeltaan sekä luonteeltaan mies on ollut aivan täysi kymppi. Hän teki kaiken todella kovaa ja hymyssä suin. Edessä hänellä on pitkähkö kuntouttamisjakso liittyen vammaan, mikä on surullisen tuttu joukkueellemme (Österholm 2015, Thomas 2016 ja Evwaraye 2016). Sen verran väkevästä kaverista on kyse, että mikäli hän haluaa kaudella 2019 jatkaa pelaamista Vaasassa, niin jalan ollessa kunnossa, suomme hänelle sen mahdollisuuden. Korvaava pelaaja ja yhdysvaltalaisvahvistus, nyt alkavalle kaudelle, tulee näillä näkymin olemaan myös keskushyökkääjä.”

Royals press toivottaa Jacquise Lockettille onnistunutta kuntoutusta ja toivottamasti tapaamme ensi vuonna.