Kuninkaallisia maajoukkueleirillä

Wasa Royalsin puolustuksen takakentän pelaajat Walter Vasanoja ja Rufail Khalifa sekä keskushyökkääjä Tom Suoste olivat menneenä viikonloppuna koti EM-kisoihin valmistautuvan Suomen maajoukkueen harjoitusleirillä Pajulahdessa. Suoste ja Khalifa ovat viime aikoina olleet tuttu näky maajoukkuekuvioissa, mutta Vasanoja oli ensimmäistä kertaa miesten maajoukkueen varsinaisella lajileirillä.

Vasanoja kommentoi mennyttä leiriä seuraavasti, ”Oli hyvä leiri kaikin puolin. Saatiin paljon toistoja sisään laadukasta kilpailua vastaan. Itse arvostan kaikkia mahdollisuuksia kehittyä pelaajana ja oppia uutta, ja maajoukkueessa on tosi hyvät koutsit. Mun oma pelipaikkaryhmä (takamiehet) oli tasainen ja kova. Taisin olla ainut uusi DB leirillä, joten mun piti suhteellisen nopeasti oppia uusi scheme. Puolustuksen konsepti oli ennestään tuttu, sillä vedettiin samantyyppistä puolustusta mun yliopistossa, mutta eri terminologialla ja eri säännöillä ja checkeillä. Alussa tuli muutama mentaalivirhe, mutta loppua kohden alkoi jo sujumaan ihan hyvin. Huhtikuussa on seuraava leiri. Odotan innolla, että saan mahiksen päästä kilpailemaan ja tekemään duunia todella lahjakkaan jengin kanssa.”

Seuraava maajoukkueleiri on tosiaan huhtikuun puolessa välissä ja odotettavaa on, että Royalsista vähintään sama kolmikko on tuolloinkin mukana tavoittelemassa paikkaa maajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon ja näin ollen mahdollisuutta päästä kamppailemaan Euroopan mestaruudesta Vantaalla 29.7.-4.8.2018. Lue lisää maajoukkueen leiristä ja valmistautumisesta EM-kisoihin.

Wallen, Rufan, Tompan sekä muiden Kuninkaalliset osalta Vaahteraliiga alkaa vierasottelulla torstaina 10.5. ja kotona he pelaavat ensimmäisen kerran sunnuntaina 20.05. kello 15.30 Botnia–hallilla, kun vastaan asettuu Porvoon Butchers.