Kuninkaallinen ottelustudio löytyy Kaptenista

Wasa Royalsin virallisena vierasottelustudiona kaudella 2018 toimii Kauppapuistikko 15:sta sijaitseva, merihenkinen baari, Kapten. Kapten on aloittanut toimintansa marraskuun alussa 2017 ja siellä otetaan rennosti, laajaan olutvalikoimaan ja trendikkäisiin cocktaileihin tutustuen. Luonnollisesti Kaptenissa voi myös viihtyä urheilun maailmassa, ja koska Kaptenissa näkyy Nelonen Sport, niin siellä on nähtävissä, muun huippu-urheilun ohella myös kaikki Vaahteraliigankin ottelut!

Kovin meininki on päällä kuitenkin juuri Royalsin vieraspelien aikaan. Ensimäinen Royals-kisastudio on jo heti helatorstaina, kun Royals kohtaa kauden avauksessaan hallitsevan mestarin, Helsinki Roostersin (lue ottelusta lisää: täältä). Penkkiurheilun lisäksi Kaptenissa voi nauttia myös livekeikoista ja matsin jälkeen iltaa voi, kellon ajasta riippuen, jatkaa saman katon alla, joko Kaptenissa tai yökerho Theatrossa. Kapten on avoinna:  ke–la 16–05, Royalin kisastudiopäivinä ovet aukeavat kuitenkin viimeistään lähetyksen alkaessa eli 30 min ennen ottelun alkua.

Sinun ei välttämättä tarvitse tuntea lajia sen kummemmin tullaksesi nauttimaan fiiliksestä, sillä helatorstaina ja lähtökohtaisesti muinakin Royalsin vierasottelupäivinä paikalla on Royalsin kotiotteluiden kuuluttajana, monet lajin saloihin perehdyttänyt lajin erikoisasiantuntija Pasi Roimela. Mikäs sen parempi tapa tutustua lajiin syvemmin, kuin katsella ottelua Pasin sekä hyvän juoman ja burgerin seurassa. Tsekkaa myös facebook -tapahtuma, niin tiedät missä mennään. Illalla Kapteniin katsomaan jenkkifutista!!

Otteluiden aikana

  • Kisastudion ikäraja on K18
  • Kukko pils 0,33l 5€
  • Lapin Kulta 0,4l – 4,50€
  • Happy Joe siideri tai Lonkero 0,3l – 4,50€
  • Burgerit 12€