EU-kolmikko laajentaa Royalsin runkoa

Royals on viimeistellyt sopimuksen kolmen EU-pelaajan kanssa. Kaudella 2019 Kuninkaallisia edustavat TE Dávid Verdes, DB Victor Jonsson ja DL Jack Brennan. Tätä kolmikkoa yhdistää ison koon lisäksi nuoruus ja nälkäisyys. He ovat liittyneet Royalsiin näyttääkseen mihin pystyvät sekä voidakseen nostaakseen tasoaan seuraavalle tai seuraaville pykälille. Kotimaansa pääsarjoissa he ovat jo osoittaneet kyvykkyytensä, mutta Royalsin riveissä he ovat valmiita taistelemaan Vaahteraliigan kärkinimien kanssa paremmuudesta. Royalsin näkökulmasta he ovat laajentamassa laadukkaasti joukkueen runkoa ja samalla nuoret ja nälkäiset saavat mahdollisuuden ottaa urallaan uusia askeleita.

Royalsin päävalmentaja Brett Morgan kuvailee joukkueen uusia tulokkaita  seuraavasti,


TE Dávid Verdes
22 vuotta,
unkarilainen,
193 cm,
110 kg

”David on hyvä nuori TE, joka soveltuu erilaisiin hyökkäyssysteemeihin. Hän pystyy pelaamaan linjasta, irti linjasta, laidalla sekä palloa kantavana keskushyökkääjänä. Hän pystyy vaikuttamaan sekä juoksu- että heittopeliin ja näin ollen avaa meille paljon mahdollisuuksia sen suhteen mitä voimme hyökkäyksessä tehdä. Hän on iso ja taitava pallon kiinniottaja, jolta odotamme paljon kolmansilla yrityksillä ja Red Zonella.”


DB Victor Jonsson
23-vuotias,
ruotsalainen,
193 cm
96 kg

”Victor on erittäin monipuolinen nuori puolustuksen takamies. Hänen kokonsa, pituutensa, urheilullisuutensa ja kovuutensa antaa meille mahdollisuuden sijoittaa hänet useille eri pelipaikoille puolustuksessamme. Hänen kokonsa pelipaikallaan on huipputasoa ja hän pystyy pelaamaan niin ulompia- ,kuin sisempiäkin laitahyökkääjiä vastaan. Hän on aluellaan erittäin innokas taklaaja. Pidämme hänen monipuolisuudestaan ja panoksestaan myös erikoisjoukkueillemme.”


DL Jack Brennan
20-vuotias,
irlantilainen,
189 cm,
135 kg

”Jack on erittäin iso ja voimakas nuorimies. Hän tekee todella kovaa töitä kuntosalilla ja rakastaa jenkkifutista. Hän pystyy pelaamaan sisempänä lnjamiehenä sentterin päältä, hartialta ja kolmostekniikasta (guardin ulkohartialta). Näin ollen hän mahdollistaa meille monipuolisen valikoiman frontteja (tapoja sijoitella linjamiehet). Odotamme hänen tekevän paljon likaista työtä linjan keskustassa ja olemaan kova, fyysinen pelaaja juoksupeliä vastaan. Hänellä on väläytellyt myös heittoryntäys potentiaalia. Odotamme hänen vaikuttavan otteluihin läsnäolollaan linjan keskellä.”

Brennanin ohjelmassa on salitestit lauantaina 27.10. ja video siitä julkaistaan Royalsin instassa osoitteessa https://www.instagram.com/wasaroyalsofficial , joten klikkaa wasaroyalsofficial seurantaan niin pääset näkemään Brennanin fysiikan.

GM Seppo Evwaraye kommentoi Royalsin tuoreita hankintoja seuraavasti, ”Pelaajissa on paljon yhtäläisyyksiä. He ovat kaikki fyysisesti erittäin lahjakkaita. He ovat raameiltaan ns. prototyyppejä omille pelipaikoilleen. Kaikki kolme kuuluvat omien maidensa maajoukkuerinkiin. Kaikki kolme ovat pelisysteemien osalta joustavia ja monipuolisia pelaajia. Tällä tarkoitan, että he sopivat hyvin useampaan eri tyyliseen rooliin. Kaikki kolme ovat nuoria ja nälkäisiä. Heillä on asenne sen mukainen, että he haluavat todistaa kykynsä sekä kehittyä. Uskon, että kavereista on lupa odottaa aika paljon meidän systeemissä.”