Bock´s Royalé -Kuninkaallista olutta

Bock’s Corner Brewery aloitti toimintansa alkuvuonna 2015, jolloin panimon ensimmäinen olut ja nykyisin palkittu Pils näki päivän valon ensimmäistä kertaa. Siitä lähtien historiallisen Pukinkulman kellareiden syövereistä on toimitettu kymmeniä erilaisia juomia ympäri maata.

Näistä uusin tulokas on Bock’s Royalé joka oikeastaan hehkuu paikallista huippuosaamista. Oluessa maistuu Bock’sin vakaa käsityön taito sävytettynä Royalsin rehdillä asenteella. Näin syntyy maltainen maukas olut, jota on mukava siemaista kesäisenä ottelupäivänä.

Tämä yhteistyö on erikoinen siinä, että tässä kohtaa asenteeltaan ja arvoiltaan kaksi hyvin samankaltaista tekijää. Molemmilla osapuolilla on korkeat eteenpäin tähtäävät ambitiot sekä aito halu kehittää uuttaa yhdessäolon kulttuuria, sanoo Bock’s Corner Brewery:n toimitusjohtaja Jura Mikkonen.

Royalsin GM Seppo Evwaraye taustoittaa nimikko-oluen syntyä seuraavasti, ”Idea omasta oluesta ei suinkaan ollut meidän oma. Noin vuosi sitten Sture (Udd) soitti minulle vähän puskista ja heitti tälläistä ideaa. Rehellisesti se kuulosti vain niin makealta idealta, että se jäi päähän. Viime vuonna emme olleet sellaisessa tilassa, että tähän olisi riittänyt aikaa ja energiaa paneutua kunnolla, joten silloin lykättiin sitä.

Nimi oluelle kuitenkin syntyi nopeasti ja sitä oli kiva aina silloin tällöin viljellä kaveriporukassa. Mitä enemmän nimeä hoettiin, sitä selvemmäksi tuli, että sehän sen täytyy olla. Erittäin hienoa, että päästään vihdoin olutta tarjoilemaan ja toivomme että fanit tykkäävät. Onhan se kuninkaallisten juoma”

Resepti uudelle Bock’s Royalé-oluelle on kehitetty yhdessä Royalsin kanssa ja sen lanseeraus tapahtuu kauden ensimmäisen ulkopelin yhteydessä uuden Bock’s Lounge-konseptin puitteissa. Tämä tapahtuu siis lauantaina 10.6. klo 15.30 alkavassa kamppailussa Hämeenlinna Huskiesia vastaan. Bock´s Lounge palvelee täysi-ikäisiä katsojia, Royalsin kaikissa kesän 2017 kotiotteluissa ja tarjolla on tietysti Bock´s Royaléa.